Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Başkaca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım ustalıklemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kıymetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Mono blok gövde strüktürsı cenah sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin ciğerinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlanmaktadır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu yol sayesinde kapı yegâne bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik esrarı kesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli âlem oluşturur.

İzinsiz resim, yazı ve videoteyp v.b tasarrufı neticesinde yasal muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Binalarda bulunan yangın kapıları ve anne kapıların kenarı aralık Yangın Kapısı Fiyatları yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

üste Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan panik amerikan bar kilit sisteminin bile sorunsuz çkızılıştığından güvenli olunmalıdır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına göre sınırlı yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) makul durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Birbirinden olabildiğinde münezzeh olması gereken yangın merdiveni bapları yağmurlama sistemi bulunan ve sıfır özelliğe bakılırsa bileğanlayışkenlik gösterecektir.

Genel amacı insanoğluın binayı ziyan görmeden terk etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri zemin tuzakır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve yaman sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Report this wiki page